TRANSFORMATIE WOONHUIS ZEELAND •
WORK IN PROGRESS

Afgelopen week, 21 juni 2021, is er gestart met het transformatie project van een prachtige woonvilla in Zeeland. Gelegen in de duinen, grenzend aan het strand van Zeeland, bevindt deze woonvilla zich in een adembenemende omgeving.

Met respect voor historie en omgeving is er een ontwerp gemaakt waarin vanuit de gehele woning een verbinding is met de omgeving. Van het zicht op het omringende duinlandschap tot aan de herkenbare rode vuurtoren, elke ruimte heeft zijn eigen beleving. De diverse zichtlijnen, samen met het duidelijke lijnenspel en het gebruik van (dag)licht, maken de woonvilla een herkenbaar project van NOW.A Design Studio.

“RESPECT VOOR OMGEVING EN HISTORIE” •
FRAAI NATUURSTEEN

De gehele woonvilla zal worden bekleed met fraai natuursteen met een natuurlijk gebroken structuur, waarmee het een relatie aangaat met de natuurlijke omgeving. Het zal een herkenbare, luxueuze en natuurlijke uitstraling hebben. Daarnaast zorgen de glazen puien voor een directe verbinding met de prachtige omgeving. Met herhalende zichtlijnen en een duidelijk lijnenspel, vormt de villa zich tot een woning met rust, ritme en een uitgekiende symmetrie.

Tot in de kleinste details is deze woonvilla ontworpen. Zowel binnen als buiten maken de details het ontwerp. Zo zijn de samenstelling van kleuren en materialen gebaseerd op de aanwezige kleuren van de omgeving, van de kleuren van het strand tot aan de duinen. Zowel het interieur als het exterieur.